Over mij

Voor het afronden van mijn master Science & Innovation Management aan de Universiteit Utrecht voerde ik een afstudeeronderzoek uit naar innovatie in de krantenindustrie: Hoe passen krantenuitgevers zich aan, aan het digitale tijdperk? En hoe kunnen ze dat verbeteren? Dat zijn vragen waar ik het antwoord op zocht. Op dit blog schreef ik over mijn bevindingen en ervaringen tijdens het afstuderen.

Voor De Nieuwe Reporter schreef ik een stuk over de belangrijkste conclusies van mijn onderzoek. Wil je meer weten over de resultaten of heb je opmerkingen laat dan je reactie achter of spreek me aan op Twitter (@casperwolfert).

Mijn achtergrond: Ik volgde de bachelor en master Science & Innovation Management met een minor Journalistiek aan de School voor Journalistiek en werkte tijdens mijn studie voor verschillende websites (o.a. Club van 30LSVb, Persinnovatie en DUB).

Nu werk ik als onderzoeker bij het Stimuleringsfonds voor de Pers. Daar maak ik een evaluatie van de persinnovatie-subsidieregeling en help ik bij de organisatie van The Challenge, de start-up-wedstrijd voor jonge journalisten.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s